Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Prvá námestníčka primátora Bratislavy

GALÉRIA
Dátum: 21.12.2020
Autor: Devínska Nová Ves
Počet videní: 1164
Prvá námestníčka primátora Bratislavy

Na návšteve v Devínskej Novej Vsi.

Pozvanie starostu MČ BA-DNV Dáriusa Krajčíra a poslancov Miestneho zastupiteľstva v zložení Mgr. Miroslav Antal, Mgr. Lenka Hlaváčová, Mgr. Rastislav Tešovič a Peter Kolega prijala dnes v dopoludňajších hodinách 1. námestníčka primátora, Ing. Tatiana Kratochvílová.

_HMH8400Viceprimátorka si prezrela priestory miestneho klubu domova dôchodcov, na ktorého rekonštrukciu získala MČ BA-DNV prostriedky z rozpočtu hlavného mesta. 

_HMH8361_HMH8341_HMH8349Po prehliadke vnútorných a vonkajších priestorov domova dôchodcov sa zúčastnení prešli po zrekonštruovaných chodníkoch. Pán starosta spoločne s poslancami prezentovali pani vicepremierke ďalšie požiadavky MČ Ba-DNV na nevyhnutnú  rekonštrukciu a rozvoj infraštruktúry v spolupráci s magistrátom hlavného mesta.

_HMH8364_HMH8392Viceprimátorka Ing. Tatiana Kratochvílová ocenila pokoj a prázdne ulice Devínske j Novej Vsi v súlade s dodržiavaním platných opatrení týkajúcich sa lockdownu na Slovensku.

_HMH8395

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.