Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Workout CTPark Bratislava

GALÉRIA VIDEO
Dátum: 18.06.2021
Počet videní: 3880
Workout CTPark Bratislava

Vonkajšie ihrisko na cvičenie s vlastnou hmotnosťou tela

Nový športový priestor vznikol ako súčasť konceptu „Dobrý sused“ na Opletalovej ulici v mestskej časti Devínska Nová Ves a je výsledkom spolupráce CTP Invest, ktorý vlastní priemyselný park v Devínskej Novej Vsi, mestskej časti a aktívnej komunity občanov.

Ďalší príklad dobrej lokálnej spolupráce medzi podnikateľským prostredím, komunitou a miestnou samosprávou. Devínska Nová Ves sa netají svojimi podpornými aktivitami miestnym podnikateľom, či už veľkým alebo malým. S týmto postojom podporila mestská časť vznik workoutovej zóny v časti Kolónia. Partnerom a investorom sa stal priemyselný developér, ktorý v oblasti vlastní priemyselný park CTPark.

Workoutová zóna vznikla priamo v priemyselnom areáli v tesnej blízkosti obytnej zóny a bytových domov, ktoré postupne pribúdajú v tejto oblasti. „Vždy nás teší, keď sa nám podarí zrealizovať nový projekt, ktorý prináša do lokality benefit či už v podobe zelene alebo miest určených na aktívny oddych. Dlhodobo vo všetkých krajinách, v ktorých pôsobíme, razíme filozofiu, že život nekončí za oknom fabriky či kancelárie. Snažíme sa vytvárať prostredie, kde sa budú ľudia vracať nielen kvôli práci, ale aj kvôli oddychu a dobrému pocitu,“ hovorí Stanislav Pagáč, regiónálny riaditeľ CTP Invest na Slovensku.

Mestská časť Bratislava-Devínska Nová Ves bola pri tvorbe projektu a uvítala iniciatívu vytvoriť športový priestor na mieste, kde pôvodne bola trafostanica a vjazd nákladných vozidiel do priemyselného parku. Devínska Nová Ves zabezpečila bezpečnosť zóny s osadením 360°kamerou. Starosta mestskej časti, Dárius Krajčír: "Som veľmi rád, že do Devínskej Novej Vsi pribudla nová workout zóna. Po tak náročnom období, ktoré nám posledný rok priniesol, som podporil túto iniciatívu už pri jej prvotnej myšlienke. Myslím si, že môžem poďakovať v mene všetkých Devínskonovovešťanov za nový priestor, kde môžeme zmysluplne tráviť náš voľný čas."

 

_HMH0208_HMH0209_HMH0210_HMH0213_HMH0214_HMH0221

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.