Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Súťaž o 60 ročných električeniek má prvé losovanie za sebou

Dátum: 16.07.2021
Autor: Jana Vedejová
Počet videní: 1174
Súťaž o 60 ročných električeniek má prvé losovanie za sebou

Projekt hlavného mesta s cieľom dosiahnúť kolektívnu imunitu aj v podobe súťaže o ročný predplatný lístok na mestskú hromadnú dopravu

V piatok 16.7. 2021 sme vylosovali prvých 15 výherkýň a výhercov ročnej predplatnej električenky pre očkovaných v rámci mestskej kampaneBratislava za kolektívnu imunitu. Ide o odmenu pre zaočkovaných, ale zároveň motiváciu pre tých, ktorí ešte s očkovaním váhajú.

Dnes už má prvú dávku vakcíny 57 percent všetkých obyvateliek a obyvateľov Bratislavy. Pre dosiahnutie kolektívnej imunity však potrebujeme očkovaných viac. Veríme, že aj touto súťažou o ročné električenky presvedčíme ďalších, aby sa zaočkovali, čo pomôže Bratislave zvýšiť šancu, aby sa život v meste nezastavil ani počas tretej vlny, neutíchla kultúra, neskrachovali kaviarne, reštaurácie, kluby, obchody či športoviská a aby sme sa mohli naďalej slobodne a bezpečne stretávať alebo aj bezpečne používať verejnú dopravu.

Do súťaže o ročný predplatný lístok na mestskú hromadnú dopravu sa zapojilo už viac ako 33-tisíc zaočkovaných obyvateliek a obyvateľov Bratislavy. Žrebovanie prebieha prostredníctvom softwaru, ktorý náhodne vyberá výhercov zo všetkých, ktorí sa doteraz registrovali na stránke mesta www.kolektivnaimunita.sk. Tí, ktorí nemali šťastie v prvom kole, automaticky postupujú do ďalších žrebovaní.

Kvôli ochrane osobných údajov nemôžeme zobraziť plné mená prvých výhercov. Magistrát bude každého z nich kontaktovať. Podmienkou pri prevzatí výhry bude preukázanie potvrdenia o očkovaní proti COVID19.

O dva týždne, teda 30.7. 2021 a následne 13.8. 2021  a 27.8. 2021 budeme žrebovať opäť, vždy 15 ďalších výhercov a výherkýň.

Viac informácií nájdete TU.

Zdroj. Hl. mesto SR Bratislava

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.