Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Október, mesiac distribúcie balíčkov na triedenie kuchynského bioodpadu s Kauflandom

Dátum: 02.10.2022
Autor: Veronika Mrvová
Počet videní: 410
Október, mesiac distribúcie balíčkov na triedenie kuchynského bioodpadu s Kauflandom

Ďalšia možnosť prevziať si balík od OLO 

Odberné miesto pre distribučné balíčky 

  • Kde: Kaufland, ul. T. Kolakoviča
  • Kedy: 11.10. 2022 od 14:00 do 19:00 h

Od 3. do 28. októbra 2022 bude prebiehať veľká distribúcia balíčkov na zber kuchynského bioodpadu v spolupráci s Kauflandom. Tieto distribučné centrá sú určené pre obyvateľov bytových domov, v ktorých už prebehla adresná distribúcia. Odvetrávateľný košík, kompostovateľné vrecká a informačný leták si môžete bezplatne prevziať počas pracovných dní v čase od 14:00 do 19:00 pred vchodom do vybraných predajní. 

Obyvatelia bytových domov doteraz zapojených mestských častí si môžu bezplatné nádoby a vrecká vyzdvihnúť pred Kauflandom alebo v mestských častiach, kde prebehne adresná distribúcia počas októbra (Podunajské Biskupice a Vrakuňa). Prosíme obyvateľov doposiaľ nezapojených mestských častí – Vajnory, Jarovce, Rusovce a Čunovo, aby počkali na riadnu adresnú distribúciu balíčkov na zber odpadu z kuchýň.

Ak ste nájomca bytu, ktorého majiteľ sa nemôže dostaviť na prevzatie balíčka, uvediete jeho meno a číslo bytu, prípadne poschodie. Nájomnú zmluvu ani splnomocnenie predkladať nemusíte.

Ak ste z rodinného domu a ešte nemáte balíček na triedenie, kontaktujte Zákaznícke centrum OLO na telefónnom čísle 02/50 110 550 alebo prostredníctvom e-mailu zakazka@olo.sk

Náklady na zber kuchynského bioodpadu z bytových aj rodinných domov sú súčasťou miestneho poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady. Ďakujeme, že triedite kuchynský bioodpad a šetríte tak životné prostredie.

 

Obyvatelia rodinných domov, ktorí ZMEŠKALI ADRESNÚ DISTRIBÚCIU balíčkov na triedenie môžu kontaktovať Zákaznícke centrum OLO na zakazka@olo.sk alebo tel. č.: 02/50 110 550 a dohodnú si ďalší postup pri preberaní nástrojov zberu.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.