Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Parkovanie na zeleni a pri krajnici pred zavodom VW

Vyriešený
Prijatý: 25.04.2023
Zodpovedaný: 17.05.2023
Autor: Vladimir
Zodpovedal: Veronika Mrvová

Podnet:

Vozidla pred zavodom VW parkuju na zeleni, pricom su roztahane daleko do pola. Ako je vobec mozne ze je to dlhodobo tolerovane a mestska cast problem porusovania § 25 ods. 1, písm. s) zákona NR SR č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke v znení neskorších predpisov neriesi?

Takisto je uz dlhodobo je nerieseny problem parkovania vozidiel na divoko popri ceste pred zavodom VW, kde vystupujuci vodici neraz sposobuju kolizne situacie.


Odpoveď:

Dobrý deň. 

Ďakujeme za podnet. Problém porušovania § 25 ods. 1, písm. s) zákona NR SR č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke v znení neskorších predpisov je ako ste uviedli porušenie zákona, a pravidiel cestnej premávky. Riešiť takéto situácie má v  kompetencii jedine mestská polícia. Prosím o kontaktovanie príslušných orgánov. 

Na druhej strane Bratislava postupne rozširuje PAAS parkovaciu politiku a aj to bude riešením pre nedovolené parovnie. Ak spozorujeme akékoľvek protiprávne jednanie alebo máte podozrenie na porušovanie zákona prosím kontaktujte políciu.

Mrvová

Kontakt na Dohľadové centrum 02/32 33 33 32

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.