Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznam k zberným kontajnerom na triedený odpad (plast a papier)

Dátum: 08.09.2020
Autor: Jana Vedejová
Počet videní: 1199
Oznam k zberným kontajnerom na triedený odpad (plast a papier)

Oznam týkajúci sa zmiznutých zberných hniezd na triedený odpad (papier a plast) pri bytových domoch

Vážení občania,

ak vám pri bytovom dome zmizli zberné hniezda na váš triedený odpad (papier a plast), tak si vás dovoľujeme presmerovať na vášho správcu bytového domu, ktorý ich môže objednať na zákazníckom centre OLO a.s. cez zakazka@olo.sk alebo cez www.olo.sk

K odobratiu určitých zberných nádob došlo kvôli tomu, že dané zberné nádoby boli z predchádzajúcich období nesprávne registrované pod odberateľom Mestská časť Bratislava-Devínska Nová Ves, ktorá za ne niesla zodpovednosť (aj finančnú v prípade škôd).
Podľa správnosti a aktuálne platného VZN hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy: "Za každé stanovište zberných nádob sú zodpovední, nielen užívatelia bytov, a nebytových priestorov, ktorým je stanovište určené, ale najmä správca nehnuteľnosti. Práve správca je, podľa VZN povinný zabezpečiť, aby sa na stanovišti nachádzalo dostatočné množstvo zberných nádob, aby bol odvoz odpadu vykonávaný dostatočne často, aby boli nádoby v deň odvozu prístupné a tiež zabezpečuje čistotu stanovišťa." OLO.sk.

Miestny úrad bude správcov bytových domov, ktorých sa to dotklo, informovať o tejto zmene, aby si mohli k svojim nádobám na komunálny odpad objednať aj nádoby na papier a plast. Tieto by mali podľa možností OLO, a.s. byť rýchlo dodané späť, evidované už pod správnym odberateľom, vašim bytovým správcom.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.