Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

V kresle pre hosťa

GALÉRIA VIDEO
Dátum: 11.01.2021
Autor: Devínska Nová Ves
Počet videní: 1989
V kresle pre hosťa

v Devínskonovoveskej televízii

Do prvého, novoročného kresla pre hosťa sa posadil starosta mestskej časti Bratislava-Devínska Nová Ves, Dárius Krajčír a otázky mu pokladala nová posila DTV,  Katarína Gavalcová.

_HMH9882_HMH9867Najdôležitejšou témou rozhovoru bola momentálna situácia a otázky ohľadom testovania, zriaďovania nových odberných miest, spolupráca s ostatnými mestskými časťami pri každom väčšom projekte či koordinácia pri dodržiavaní opatrení. 

_HMH9948_HMH9906Bez opomenutia nezostalo ani dvadsiate piate výročie DTV. Starosta vyzdvihol, že regionálna televízia DTV má svoje opodstatnenie, poskytuje dôležité informácie obyvateľom mestskej časti Bratislava-Devínska Nová Ves, jej priľahlým častiam a aj divákom v zahraničí. 

_HMH9939Na záver Katarína Gavalcová prisľúbila divákom DTV zaujímavé reportáže, užitočné informácie a pozvala ich k spolupráci zasielaním podnetov na reportáže a zaujímavé témy.

_HMH9978

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.