Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Sme to, čo jeme...

VIDEO
Dátum: 02.02.2022
Autor: Veronika Mrvová
Počet videní: 363
Sme to, čo jeme...

treba myslieť na kvalitu jedla, nie na kvantitu.

Spôsob života, konzumácia a spracovanie jedla sa odzrkadľujú na našom pevnom zdraví. Netreba byť z jedla vystresovaný a strikne dodržiavať čo môžeme a nemôžeme jesť. "Treba si uvedomiť. Neexistuje superpotrevina, superjedlo. Treba sa na to pozrieť z väčšieho pohľadu a ten väčší pohľad hovorí o jednom a to, ktoré potraviny su zdraviu najprospešnejšie a to sú celorastlinné produkty. Čím rozmanitejšia je táto strava, tým je zdraviu prospešnejšia. Ale ukázalo sa, že nie každý musí byť vegeterián či vegán." Mali by sme mať na tanieri čo najviac rozmanitej stravy, zeleniny a vlákniny, strukoviny, ovocie, orechy, semiačka to ostatné môže byť podľa individuálych chutí, ale aj tieľ. 

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.