Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Očkuje sa aj bez pozvánky

Dátum: 04.07.2021
Autor: Jana Vedejová
Počet videní: 1338
Očkuje sa aj bez pozvánky

Môžete prísť na prvú či druhú dávku Pfizeru

Tento víkend k nám na očkovanie neprišlo veľa ľudí, ktorí boli objednaní. Dôvodom sú pravdepodobne dovolenky. Voľné vakcíny radi posunieme ďalším záujemcom.

„Dovolenky sú v plnom prúde, ľudia nechodia na očkovanie. Včera neprišlo na Pfizer 20% z pozvaných cez NCZI (to je viac ako 700 ľudí). Ani dnes to nevyzerá inak. V takých chvíľach na štadióne očkujeme aj ľudí bez SMS, stačí prísť s občianskym preukazom, mať zdravotné poistenie a zaočkujeme vás. Rovnako zaočkujeme tých, ktorým neprišla SMS-ka na druhú dávku, majú viac ako 4 týždne po prvej dávke, a buď boli prvou dávkou očkovaní u nás, alebo o tej prvej dávke majú papierové potvrdenie odinakiaľ (servery NCZI už druhý deň štrajkujú, nevieme si to prvé očkovanie “odinakiaľ” overiť v systéme). Myslím si, že budúci víkend bude asi posledný, keď budeme vo väčšom ponúkať prvé dávky Pfizeru. Ak chcete zažiť očkovanie na štadióne, fakt už neváhajte. V pondelok budeme mať v očkovacom centre pediatrov, predpoludním budeme mať kapacitu zaočkovať aj nezaregistrované deti (12-15-ročné). Podmienkou je prítomnosť zákonného zástupcu,“ hovorí lekár kraja Tomáš Szalay.

 
Zdroj. bratislavskykraj.sk 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.