Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oprava cyklochodnika

Vyriešený
Prijatý: 30.10.2022
Zodpovedaný: 10.11.2022
Autor: Anonym
Zodpovedal: Veronika Valkovičová

Podnet:

dobry den,
chcem sa spytat ci mate v plane opravit cestu v aleji smerom od Devina k cyklomostu slobody. Cesta je v urcitych usekoch vo velmi zlom stave, velmi zle sa po nej bicykluje a vzhladom na velky pocet domacich/zahranicnych cyklistov by si urcite co najskor zasluzila opravu. dakujem.


Odpoveď:

Dobrý deň. 

Predmetná trasa prepájajúca  Mestskú časť Bratislava-Devínska Nová Ves a Mestskú časť Bratislava-Devín nie je cyklochodníkom ale chodníkom - cestičkou, po ktorej je možný pohyb chodcov, cyklistov i áut údržby. Prechádza cez 2 katastrálne územia a to

katastrálne územie  Devínska Nová Ves a katastrálne územie  Devín. Dňa 8.11.2022 kompetentní pracovníci OVDŽP MČ MÚ DNV vykonali obhliadku trasy. Predmetná časť chodníka v katastrálnom území  Devínska Nová Ves je vo vyhovujúcom stave. Miestami sú síce trhliny spôsobené vzrastlými stromami, ktoré rastú v alúviu rieky Morava, no vážnejšie poškodenie povrchu chodníka nebolo zistené.

Valkovičová

Kontakt na Dohľadové centrum 02/32 33 33 32

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.