Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Susedský advent

GALÉRIA
Dátum: 19.11.2020
Autor: Devínska Nová Ves
Počet videní: 1374
Susedský advent

Bezkontaktné adventné podujatie

Nariadenia okolo koronavírusu znemožnili kultúrnym ustanovizniam priamy kontakt s divákmi, zrušili sa všetky hromadné podujatia, jubilejná desiata Vianočná ulička sa presunula na rok 2021.

Šesť susedských mestských častí sa rozhodlo v spolupráci s bratislavskou organizáciou cestovného ruchu Bratislava Tourist Board ponúknuť svojim občanom v obvode Bratislava IV. predvianočnú kultúrnu produkciu sprostredkovanú cez regionálne televízne obrazovky a sociálne siete.

Projekt v neposlednom rade sleduje aj cieľ, aby v rámci možností podporil kultúrne a umelecké dianie v Bratislave.

Spoločný program bude pozostávať z dvoch desiatok živých vystúpení, spracovaných do televíznych záznamov detských programov, koncertov, folklórnych predstavení a reportáží z akcií, ktoré dodajú mestské časti Devín, Devínska Nová Ves, Dúbravka, Karlova Ves, Lamač a Záhorská Bystrica. 

Každá mestská časť zabezpečuje dramaturgiu svojho programu samostatne. Devínska pre vás pripravila adventné pásmo, pripomínajúce program tradičnej Vianočnej uličky. Nebude chýbať predstavenie pre detičky od Mici a Mňau, zaznejú vianočné a chorvátske piesne v podaní Marie Hanny a Barbory Chlebcovej a na záver bude pódium patriť chlapcom s neskutočnou empatiou, skupine Polemic.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.