Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Jarný DEVEX čoskoro u vás

Dátum: 03.05.2021
Autor: Jana Vedejová
Počet videní: 740
Jarný DEVEX čoskoro u vás
O dianí v mestskej časti Bratislava-Devínska Nová Ves

Jar udrela v plnej sile a priniesla konečne aj teplejšie dni. Devínska Nová Ves nám rozkvitla a okolie mestskej časti zaplavilo žlté more repky olejnej. Po dlhej a tragickej zime mi to príde ako balzam na dušu. A v pozitívnom duchu sme sa snažili ladiť aj nové číslo Devexu.

Dočítate sa o komunitných aktivitách občanov našej mestskej časti ale aj o nových projektoch, ktoré podporí BSK, či o ekologických aktivitách, ktoré podniká miestny úrad. V čísle nájdete zaujímavé tipy kam s deťmi 1. júna, ako začať s pohybom, či pár slov o základoch aromaterapie. Osobnosťou májového čísla je umelec, herec a pedagóg na našej ZUŠke Lukáš Jurko, známy aj z televíznych obrazoviek. S Lukášom som sa porozprávala o jeho práci, aktivitách aj o tom, čo si myslí o mladých talentoch z DNV.  

Tak neváhajte, zbaľte sa a zoberte svojich partnerov a deti do prírody, spoznávať okolie našej krásnej mestskej časti. Nevadí, že vychádzky máme stále len do deviatej; po večeroch si totiž môžete pokojne prečítať najnovšie číslo Devexu. Príjemné chvíle pokoja vám prajem

 

Šéfredaktorka Jana

 

Koncom týždňa už aj vo vašich vchodoch a schránkach!DEVEX_maj_2021web_(2)

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.