Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Spojili sme sa pre naše deti

GALÉRIA
Dátum: 07.06.2021
Autor: Devínska Nová Ves
Počet videní: 812
Spojili sme sa pre naše deti

Vyčarili sme šťastné úsmevy na tvárach všetkých malých Devínskonovovešťanov

Sľubovaná príjemná prechádzka s pohybovými výzvami, hľadanie  indícií, prekvapenia na stanovištiach, darčeky a veľa zábavy s Mici a Mňau.

Tak vyzeral úplne nový, opatreniami oklieštený, ale napriek tomu veľmi príjemný Deň detí 2021 sprevádzaný rozžiarenými detskými očkami.

Ďakujeme všetkým rodičom za rešpektovanie pravidiel a registráciu, ktorá nám pomohla dodržať prísne opatrenia.

Rodinná olympiáda začala v našej kancelárii TIK, kde detičky do rúk dostali mapku s tajničkou.

_HMH8793

Na prvom stanovišti predstavila organizácia Good Sports históriu aj techniku hry baseballu. 

_HMH8814

_HMH8816

Po ceste k druhému stanovišťu deti plnili úlohy - skákali ako žabky, revali ako levy, točili sa, motali a hľadali písmenká do tajničky. Rodičia sa veru aktívne k deťom pridávali, veď to bola rodinná olympiáda.

_HMH9078

Druhé stanovište patrilo Dobrovoľnému hasičskému zboru Devínska Nová Ves a naši hasiči sa venovali deťom v plnom nasadení. Deti si vyskúšali hasenie vodou, i keď oheň nahradili terče, poskytnutie prvej pomoci a plavba v hasičskom člne ešte dlho ostane v spomienkach nielen detí.

_HMH8849

_HMH8962

_HMH8991

_HMH8927

Bublinka sa o trasu celej olympiády zaslúžila a záver patril práve bublinkáčom. Tu sa vyhodnocovala tajnička, vyrábali odznaky a rozdávali odmeny.

_HMH9138

Popoludňajšie predstavenie zabezpečila Mestská časť Bratislava-Devínska Nová Ves a  deťom sa najprv prihovoril náš pán starosta Dárius Krajčír. Moderátorka Katarína Gavalcová sa porozprávala aj s "bublinkou"  Marcelou Kramplovou a potom  sa už deti zabávali s Mici a Mňau. 

_HMH9269

_HMH9516

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.