Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Septembrový DEVEX je tu

Dátum: 07.09.2021
Autor: Admin
Počet videní: 1056
Septembrový DEVEX je tu

Kultúrne leto v DNV, zrekonštruovaný rybník, parkovacia politika v Bratislave a mnoho iného...

Milí čitatelia, 

po rušnom lete sa vám prihováram opäť z redakcie prostredníctvom nového čísla vášho lokálneho časopisu. Nájdite si čas na kávičku a na septembrový DEVEX, ktorý vás informuje, naladí a možno inšpiruje k voľnočasovým aktivitám. 

Dočítate sa o podujatiach minulých, letných, ale aj o inšpiráciach na nasledujúce týždne. Prinášame vám v čísle otázky a odpovede k najnovšej parkovacej politike Bratislavy, ktorá sa síce zatiaľ netýka Devínskej Novej Vsi, avšak mnohí z vás dochádzajú do práce do iných častí Bratislavy a preto veríme, že tieto informácie sa vám zídu. 

Dávame do pozornosti blížiace sa Dni obce (9. - 10. 10. 2021), ktoré sa spájajú s Devínskonovoveskou holubicou a hľadaním historických fotografií našej domoviny. Dozviete sa v čísle, kam prúdia investície mestskej časti: vodná nádrž, modernizácia športoviska, rozširovanie kapacity MŠ M. Marečka a mnoho iného. Mnohé projekty sú rozbehnuté v rôznych fázach rozpracovania, preto aby sa nám žilo v Devínskej Novej Vsi lepšie. 

Veríme, že sa možno inšpirujete aj tipmi na výlety, ktoré vám v pravidelnej rubrike prináša Turistická informačná kancelária DNV.

Prajem vám príjemné čítanie a slnečný september 2021,

Šéfredaktorka Jana

 

DEVEX_2021_09_web

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.