Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Nová autobusová stanica Mlynské Nivy je otvorená.

VIDEO
Dátum: 07.10.2021
Autor: Veronika Mrvová
Počet videní: 968
Nová autobusová stanica Mlynské Nivy je otvorená.

Autobusová stanica Mlynské nivy ponúka omnoho viac 

Prímator mesta Bratislavy Matúš Vallo sa k výstavbe vyjadril:

"Samozrejme, že som rád, že to máme za sebou. Som rád nie len kvôli tomu, že máme vstup do nášho hlavného mesta konečne taký ako má vyzerať vstup do nášho mesta. Teším sa keď príde turista, ale aj keď prídu naši obyvatelia, že prídu domov, vystúpia na peknom mieste. To je podľa mňa veľmi dôležité."

Pre Devínskonovoveskú televíziu sa vyzajdril aj predseda BSK Juraj Droba "Pre náš kraj je to posun do inej doby a inej kvality cestovania. To čo vidíte pred sebou je údajne jedna z troch najmodernejších autobusových staníc v európskych metropolách."

Zástupca investora HB Reavis René Popík priblížil fakt, že autobusová stanica Nivy má kvalitný servis pre autobusy a ich šoférov ako myciu linku, či oddychovú miestnosť a iné. Okrem autobusovej stanice komplex zahŕňa aj farmársku tržnicu s produktami od lokálnych farmárov a širokú paletu obchodov s tovarom a službami. Nivy sú výnimočné aj tým, že majú priestor na oddych na streche takzvanú zelenú strechu a skvelú cyklovežu ako stojisko pre bicykle. 

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.