Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznámenie o vykonávaní geodetických činností na území obce Devínska Nová Ves

Dátum: 25.05.2020
Autor: Admin
Počet videní: 992
Oznámenie o vykonávaní geodetických činností na území obce Devínska Nová Ves

Prosíme Vás preto o súčinnosť pri výkone geodetických prác.

Dovoľujeme si Vás informovať, že v mesiacoch máj až júl 2020 bude v katastrálnom území obce Devínska Nová Ves vykonávať Geodetický a kartografický ústav Bratislava geodetické činnosti na geodetických bodoch, ktoré sa nachádzajú aj na súkromných pozemkoch a stavbách. Prosíme Vás preto o súčinnosť pri výkone geodetických prác.

Geodetické činnosti budú pozostávať z kontroly, prehliadky, nápravných prác a z určovania súradníc vybraných geodetických bodov GZ. Vykonávaním činností je poverená skupina zamestnancov GKÚ pod vedením geodeta Ing. Juraja Kováčika. Na výkon prác budú použité motorové vozidlá Nissan Navara s EČ BL 690 RJ a Nissan Pickup BA 692 ST.

Geodetické body GZ sú rozmiestnené po celom území, či už na budovách vo forme čapových značiek, alebo ako kamenné hranoly s krížikom alebo klincovou značkou v prípade bodov trigonometrickej a priestorovej siete, prípadne stabilizované formou menších betónových základov pri bodoch gravimetrickej siete. Prehľad spravovaných bodov GZ je zverejnený na internetovej adrese:
https://zbgis.skgeodesy.sk/mkzbgis/sk/rgb?bm=zbgis&z=14&c=16.986701,48.223383&sc=n#

Kontakt na realizátora prác :

Tel.:          02 / 2081 6207
               +421 902 906 611
E-mail: gkuosgz@skgeodesy.sk