Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR - aktuálne opatrenia

Dátum: 02.11.2020
Autor: Devínska Nová Ves
Počet videní: 1316
Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR - aktuálne opatrenia

Aktuálne opatrenia v súvislosti s celoplošným testovaním „Spoločná zodpovednosť“ platné od 1. 11. 2020.

Na základe prijatého uznesenia vlády č. 678 k návrhu na rozšírenie opatrení v rámci vyhláseného núdzového stavu podľa čl. 5 ústavného zákona č. 227/2002 Z. z. o bezpečnosti štátu v čase vojny, vojnového stavu, výnimočného stavu a núdzového stavu v znení neskorších predpisov vyhláseného uznesením vlády Slovenskej republiky č. 587 z 30. septembra 2020. 

Školy by mali v rámci možností zabezpečiť plynulú prevádzku, a to nielen v rámci výchovno-vzdelávacieho procesu, ale aj školských klubov detí, v ktorých je možné využiť voľné personálne kapacity (pedagogickí či odborní zamestnanci, prípadne je možné využiť personálne kapacity pedagógov, ktorí nevykonávajú dištančné vzdelávaie prostredníctvom digitálnych technológií. 

Podrobnejšie informácie môžete nájsť aj v tlačovej správe Minister školstva oznámil investíciu 6 miliónov eur na digitálne technológie a predstavil opatrenia pre školy

Viac informácií nájdete tu:

https://www.minedu.sk/aktualne-opatrenia-v-suvislosti-s-celoplosnym-testovanim-spolocna-zodpovednost/

Otázky a odpovede v tomto videu:

https://www.youtube.com/watch?v=MHHo157dZyk&feature=youtu.be

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.