Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Začína sa stavať vyhliadková veža na Devínskej kobyle

GALÉRIA
Dátum: 14.04.2020
Autor: Devínska Nová Ves
Počet videní: 1976
Začína sa stavať vyhliadková veža na Devínskej kobyle

Dnes sme odovzdali stavenisko zhotovovateľovi stavby Vyhliadkovej veže.

Vážení obyvatelia,

v týchto ťažkých dňoch vám prinášame aj jednu dobrú správu. Dnes sme odovzdali stavenisko zhotovovateľovi stavby a tak začatiu stavby už nič nebráni.

"Aj preto by som Vás chcel poprosiť vzhľadom na to, že sa tam bude stavať, aby ste si dávali väčší pozor. Pár mesiacov sa v oblasti bývalej raketovej základne bude nachádzať malé, ale za to prospešné stavenisko, tak prosím keď pôjdete okolo dávajte si vo zvýšenej miere pozor. Chceme dať jednému z najkrajších miest Bratislavy nový nádych, v priestoroch poznačených obdobím totality. Verím, že sa týmto projektom postupne celý priestor zrevitalizuje. Touto cestou prajem tiež všetko dobré do posviatočného týždňa. Držme si palce, aby sme sa čo najskôr ako to bude možné vrátili k normálnemu spôsobu života" skonštatoval na záver starosta Dárius Krajčír.

Vyhliadková veža bude patriť k významným atrakciám Devínskej Novej Vsi, ale aj celej Bratislavy. Vďaka vyhliadkovej veži získa na atraktivite aj Devínska kobyla, ktorá sa už teraz zaraďuje k najkrajším a najvyhľadávanejším miestam Bratislavy.