Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Farmárske trhy v Devínskej Novej Vsi

Dátum: 18.09.2020
Počet videní: 3135
Farmárske trhy v Devínskej Novej Vsi

V Devínskej Novej Vsi sa bude konať prvý Farmársky trh, na ktorom budete mať možnosť zakúpiť si kvalitné slovenské potraviny priamo od slovenských farmárov a výrobcov.

 

Trh sa bude konať 26. 9. 2020 od 8.00-14.00 h na parkovisku pred obchodným centrom Glavica.

Na Farmárskom trhu v Devínskej Novej Vsi sa vám predstaví približne 30 predajcov a nájdete tam veľký sortiment produktov - čerstvú aj zaváranú zeleninu, ovocie, mliečne a mäsové produkty, pekárenské výrobky, med a medové produkty, výrobky malých remeselníkov a veľa ďalšieho. V predajných stánkoch vám poradia výrobcovia, pestovatelia a chovatelia, ktorí vám ponúknu svoju produkciu vyrobenú podľa vlastných receptúr a z vlastných surovín.

Trhy pod touto značkou sa konajú pravidelne v niektorých mestách na Slovensku a aj v niekoľkých mestských častiach Bratislavy. Ich koncept vznikol pred siedmimi rokmi.

Farmárske trhy si zakladajú na originálnych slovenských produktoch a sprostredkovávajú kontakt medzi slovenským spotrebiteľom a farmárom. Podmienkou pre predajcov je preukázanie tradície a pôvodu v miestnom regióne.

Zvolené predajné miesto pred obchodným domom Glavica poskytne dostatočne veľké a dobre prístupné miesto pre väčšinu obyvateľov pešo, autobusom alebo vozidlom. Ide o lokalitu, ktorá je dobre známa a bežne navštevovaná.

Pravidelnosť trhov a harmonogram na rok 2021 sa stanoví podľa návštevnosti a záujmu občanov o prvý termín konania. Našim záujmom je, aby Farmárske trhy mali pravidelnú frekvenciu a miesto konania.

Bližšie informácie o ďalších trhoch do konca roka 2020 budú komunikované na oficiálnej webovej stránky MČ, na FB stránke, na plagátoch v informačných tabuliach a v rozhlase.

 

V prípade záujmu stať sa súčasťou Farmárskych trhov ako predajca, kontaktujte: oddelenie služieb občanom MÚ BA-DNV, Zuzana Pišťánková, zuzana.pistankova@mudnv.sk

 

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.