Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Nebuď z toho jeleň, Behaj lesmi!

VIDEO
Dátum: 28.04.2021
Autor: Devínska Nová Ves
Počet videní: 1088
Nebuď z toho jeleň, Behaj lesmi!

Populárna séria sa bude konať aj pri hrade Devín

V športových kruhoch sa už niekoľko mesiacov šepkalo o úplne novej bežeckej sérii Behaj lesmi, ktorá konečne dorazí aj na Slovensko. A nie hocikam, ale priamo na Devín! V susednej Českej republike sa bežecká séria Běhej lesy už po niekoľko rokov teší veľkej obľube nie len medzi bežcami, ale aj rodinami s deťmi a širokou verejnosťou. Registrácie a lov o štartovné čísla boli práve spustené na webových stránkach behajlesmi.sk. Tak dlho neváhaj a ulov si štartovné číslo aj Ty!

Behaj lesmi je séria 3 bežeckých pretekov v prírode, ktorá láka pretekárov na trasy z 80 % na mäkkom povrchu a zo 100 % na čerstvom vzduchu. Trasy sú starostlivo vybrané a svojou dĺžkou prispôsobené pre bežeckých profíkov, ale pre aj začiatočníkov a deti. Dĺžka tratí je rozdelená na dlhšiu 20 km, strednú 12 km a kratšiu trasu VoltaRUN, ktorá má 5 km.

DJI_0499

Toto lesné dobrodružstvo sa uskutoční na troch výnimočných slovenských miestach a jedným z nich je aj Devín, kde to celé vypukne. Ďalšími dvoma tohtoročnými miestami sú Veľká Fatra a Štiavnické vrchy. V lese nie je žiadne wifi, ale sľubujeme, že nájdete lepšie spojenie.

Tím Behaj lesmi má pre svojich lesných parťákov, ktorí sa rozhodnú stať členmi svorky, pripravených hneď niekoľko prekvapení. Kde si budeš môcť zabehnúť? Vôbec prvé preteky série Behaj lesmi na Slovensku sa budú odohrávať 19.6.2021 v Devíne. Zažite aj vy túto historickú udalosť na vlastnom kožuchu a vbehnite ochutnať starodávne mýty a nadýchať sa čerstvého vzduchu.

Majestátne kopce, dychberúce výhľady a krátky návrat do dôb starých povestí a bájí ti zaručia nezabudnuteľný zážitok Poď si užiť jedinečnú a priateľskú atmosféru pretekov v obklopení prírody a vybehni v ústrety lesnému dobrodružstvu.

Registrácie boli práve spustené. Ulov si svoje štartovné číslo na webe behajlesmi.sk.

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.