Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Našu Vyhliadkovú vežu si všimli až v ďalekej Číne

Dátum: 12.05.2022
Autor: Veronika Mrvová
Počet videní: 769
Našu Vyhliadkovú vežu si všimli až v ďalekej Číne

Máme byť na čo hrdí.

A nie len my, ale aj autori Vyhliadkovej veže. Povedomie o nej sa dostalo až skoro 8 000 km ďaleko od Slovenska do ďalekej Číny. Zmienila sa o nej čínska designová platforma z mesta Shenzhen (深圳 ).

Čínska platforma hhlloo design network sa zameriava na šírenie vysokokvalitného dizajnového obsahu. Šíria povedomie o svetových najatraktívnejších dizajnových produktoch. Od roku 2020 web hhlloo.com zhromaždil mnoho vynikajúcich prác od viac ako 500 spoločností z celého sveta a medzi nimi teraz figuruje aj Vyhliadková veža. Upozornil na to na sociálnych sieťach Architekti Šebo a Lichý.

Na čínskej stránke hhlloo sa o Vyhliadkovej veži píše ako o dlho očakávanej rozhľadni, ktorá má dobrú dostupnosť a krásne výhľady. Okrem faktografických údajov obdivujú aj dizajn Vyhliadkovej veže, ktorá svojou bielou farbou vyniká na pozadí zelených korún stromov a je to tak. „Veľká vďaka patrí architektom Šebovi a Lichému za úžasný projekt.“ napísala platforma na svojom webe.

nsky_web

Zdroj: hhlloo

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.