Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

3. Liga Bratislava: Víťazný súboj Lokomotívy

Dátum: 06.06.2021
Autor: Devínska Nová Ves
Počet videní: 950
3. Liga Bratislava: Víťazný súboj Lokomotívy

Víťazný súboj Lokomotívy v zápase proti Rusovciam.

BRATISLAVA – Po viac ako polročnej prestávke sa futbal vrátil aj do nižších regionálnych súťaží. V sobotnom zápase 13.kola III. futbalovej ligy privítala domáca Lokomotíva súpera z Rusoviec. Na štadión sa po dlhej dobe konečne vrátili aj diváci a tak mal zápas o to väčší náboj. Z pohľadu tabuľky bol tento duel o to dôležitejší, keďže oba tímy hrali o zotrvanie v súťaži aj na najbližší rok.

Po nevydarenom zápase v Bernolákove si naši futbalisti napravili futbalovú chuť domácim víťazstvom, ktoré sa však nerodilo ľahko. Poďme sa pozrieť na priebeh zápasu.

Oba tímy vedeli, aký dôležitý je dnešný duel a spočiatku k nemu aj tak pristupovali. Hra bola vyrovnaná a veľmi opatrná. Prví zahrozili hostia z Rusoviec, ale po fantastických zákrokoch domáceho brankára Jaraba, si Devínska naďalej udržala čisté konto. Potom však zaútočili domáci a z prvej strely na bránu dal svoj premiérový gól Smeljanskij. O malú chvíľu naši futbalisti zahrozili opäť a domáci útočník Tomáš Klinko zoči voči súperovmu brankárovi nezaváhal. Lokomotíva išla do šatní s dvojgólovým náskokom, ktorý po prestávke ešte navýšila. Druhý polčas priniesol šancu Rusoviec, z ktorej sa im podarilo streliť gól, ten však padol našťastie pre našich futbalistov po jednoznačnom ofsajde, čo neskôr potvrdil aj videozáznam. V druhom polčase sa zranil domáci obranca Patrik Maršal a do hry sa dostal mladý útočník Jozef Balog, ktorý ponúknutú príležitosť naplno využil a len 2 minúty po svojom nástupe na ihrisko strelil 3. gól našich futbalistov. Po fantastickej prihrávke od Borisa prakticky doklepol loptu do prázdnej bránky. V 81. minúte prišiel aj 4. gól zápasu, kedy sa opäť presadili domáci futbalisti. Balog opätoval prihrávku Borisovi a ten vo svojej šanci nezaváhal. Zápas sa už dohrával v pokojnom tempe a treba športovo uznať, že naša Lokomotíva mala futbalovo navrch čo potvrdila aj výsledkovo.

Výhra Lokomotívy Devínska Nová Ves je o to dôležitejšia, že z rozhodnutia príslušných futbalových orgánov sa neodohrá celá sezóna, ale len jesenná časť (4 kolá) a tak sú tieto body dôležitejšie viac ako inokedy. Ďalší duel Lokomotívy sa odohrá už o týždeň 12. 6. 2021 o 17:00 proti klubu TJ Rovinka a my budeme našim futbalistom držať palce.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.