Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Značenie Sandbergu

GALÉRIA
Dátum: 03.05.2021
Autor: Devínska Nová Ves
Počet videní: 1471
Značenie Sandbergu

Usmernenie pohybu návštevníkov v NPR Devínska Kobyla

Bez_názvu-1_1
 
Ďakujeme Mestským lesom v Bratislave za výrobu stĺpikov a požičanie vŕtačky, MČ Ba-Devínska Nová Ves a starostovi Dáriusovi Krajčírovi za podporu, CHKO Malé Karpaty za usmernenia, Igorovi Polakovičovi za spájanie a nasadenie a všetkým zúčastneným Devínskonovovesčanom i Devínskej Inak za Vašu energiu a ochotu. Vynikajúca atmosféra priniesla množstvo inšpiratívnych nápadov, spojila odhodlaných ľudí z rôznych oblastí a ja verím, že toto spojenie bude čoskoro badať na zlepšovaní sa situácie v lokalite NPR Devínska Kobyla. Príde aj na riešenie podnetov, ktoré odzneli v diskusii. Realizácia sa bude diať opäť spoločne, lebo spoločná práca spája. A to v týchto časoch veľmi potrebujeme. Zapojiť sa môže každý.
Všetkým za dnes veľká VĎAKA 
 
Lokalita Sandberg je obrovská výzva na usmernenie pohybu návštevníkov. Doznačili sme prístup z hornej časti, odkiaľ ľudia často schádzali po nelegálne vyšliapaných chodníkoch.Takto by malo byť úplne zrejmé, kadiaľ pokračovať ďalej a kadiaľ nie. Dôvody sú jednoduché, okrem toho zákonného, ktorý hovorí o pravidlách pohybu v rezervácii, ktoré by sme mali všetci rešpektovať je to jednoducho fakt, že ich nerešpektovaním každý, či už vedome alebo nevedome prispieva k likvidácii tejto vzácnej lokality.  V ďalšom období pribudne na Sandbergu aj kamerový dohľad a doplnené a vizuálne zjednotené bude aj tabuľové značenie.
Vďaka každému kto sa dnes zapojil a takto oslávil sviatok práce
 
 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.