Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Denisa Stefanová, ktorá varila aj pre pápeža Františka

VIDEO
Dátum: 15.11.2021
Autor: Veronika Mrvová
Počet videní: 1283
Denisa Stefanová, ktorá varila aj pre pápeža Františka

Je perfekcionistka a prácu robí s radosťou

Denisa Stefanová, gastrošpecialistka so zdravou stravou, mala možnosť variť pre pápeža Františka. Pápežovi chceli ukázať Slovenskú gastronómiu v modernom šate a dopadlo to výborne. Denisa Stefanová menu pre pápeža aj sama vymyslela. Pápežova požiadavka bola aby jedlo bolo zdravšie. Predjedlo sa skladalo z toastov obalených bryndzou s pažitkou a s karamelizovanou hruškou, ktorá bola poliata hruškovým medom. Ako polievku zvolili bažantí vývar a hlavný chod sa skladal z ragú z daniela so špaldovou knedľou. V Šaštíne pripravovali chlebíčky taktiež v zdravšom šate. Pápež si vybral tie s prosciuttom. 

Túto prácu robí Denisa s radosťou a stráži si aj to aby jej práca bola pre ňu stále prínosom. Venuje sa príprave celodenného zdravého menu na objednávku pre svojich klientov. Snaží sa klientom pomôcť a napriek tomu, že si klient zvolí nejaký typ stravy, sama určuje menu pretože má bohaté skúsenosti. Jej klienti majú vďaka tomu dobré výsledky u lekárov. 

Vo svojom voľnom čase hra futbal za rakúsky tím už 10 rokov. Skĺbiť koníčky so svojou prácou je náročné, ale nie nemožné a Denisa je odhodlaná venovať svojim snom veľa priestoru. Skúsenosti naberala aj v zahraničí. 

Pozrite si rozhovor s Denisou Stelanovou.

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.