Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

S Petrou Gavlákovou o herectve a adrenalíne

VIDEO
Dátum: 14.12.2021
Autor: Veronika Mrvová
Počet videní: 2173
S Petrou Gavlákovou o herectve a adrenalíne

Aká má hoby? Ako sa dostala k adrenalinu, alebo čo jej vadí na zlozvykoch kolegov? 

Petra Gavláková, divadelná a dabingová herečka má zaujímavé hobby. Raz do roka sa so svojim otcom vyberie na jazdu rally v Slovakia ringu v Bratislave. Každý kto chce jazdiť rally musí prejsť skúšami, ktoré sa zameriavajú na fyzickú kondíciu a iné. Okrem toho má aj niekoľko iných záujmov. Venuje sa bedmintonu, od malička tancovala folklór a plávala. Ako sa Petra dostala k dabingu? Už od škôlky bola veľmi výrečná.

K folklóru ju viedla mama a vďaka tomu začala navštevovať súbor a vymýšľala v nich svoje scénky a predstavenie. Z toho nastala možnosť sa posunúť na dramatický krúžok, kde objavila možnosť dabingu. Jej rodičia trvali na tom aby vyštudovala obchodnú akadémiu a napokon na vysokú školu sa rozhodla ísť na VŠMU. Je za toto rozhodnutie vďačná, pretože okrem hobby mohla mať aj prácu. V posledných rokoch sa jej hobby nakoniec stalo hlavným príjmom, ale nestratí sa ani v iných oboroch.  

Či sa jej splnili sny a či má ešte nejaké inšpiratívna Petra prezradí v kresle pre hosťa. 

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.