Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Realizácia vyčistenia priestoru

Vyriešený
Prijatý: 22.08.2022
Zodpovedaný: 23.08.2022
Autor: Ivica Almanova
Zodpovedal: Veronika Valkovičová

Podnet:

Dobrý deň, chcela by som poďakovať za vyčistenie časti cestnej komunikácie a buriny. Práca bola odvedená skutočne na výbornú . Ešte raz ďakujem. Predmetom požiadavky bol môj podnet zo dňa 15.augusta. vyčistenie časti úseku oproti tabule s označením Zavadilova ul. Keď by tak všetky skupiny Vašich zamestnancov pri realizácii podobných akcii pracovali , mali by sme radosť z prostredia ,ktoré nás v Dev. Novej Vsi obklopuje .


Odpoveď:

Dobrý deň. 

Ďakujeme za podnet. Pracovníci miestneho úradu a pracovníci príspevkovej organizácie sa vždy snažia čo najlepšie a najrýchlejšie ako je v ich silách a kopetenciach pre spokojnosť obyvateľov Devínskej Novej Vsi vyriešiť každú požiadavku obyvateľov. Je dôležité každý podnet a každú požiadavaku strastlivo preskúmať a rozhodnúť o prípadných možných riešeniach. Každý podnet si vyžaduje iný čas riešenia a vždy si jeho vyriešenie žiada súčinnosť a spoluprácu úradníkov a oddelení miestneho úradu. 

Valkovičová

Kontakt na dohľadové centrum 02/32 33 33 32

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.