Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Úspešný Devínskonovovešťan na Festivale vedy a techniky AMAVET

Dátum: 25.11.2020
Autor: Jana Vedejová
Počet videní: 1146
Úspešný Devínskonovovešťan na Festivale vedy a techniky AMAVET

Asociácia pre mládež, vedu a techniku (AMAVET) organizovala svoju prestížnu súťaž pre mladých vedátorov, t. j. Festival vedy a techniky AMAVET vo svojej 23-ročnej histórii prvýkrát formou online prezentácií a diskusií. 

 
Dobré správy z národného kola Festivalu vedy a techniky AMAVET, kde súťažili veľké žiacke talenty z celého Slovenska a úspešný bol aj žiak ZŠ z Devínskej Novej Vsi.
 
 
 
Za mladších žiakov bol ocenený v kategórii Informatika a počítačové inžinierstvo Bruno Rybársky zo Základnej školy Horova z Bratislavy s projektom "Inteligentná brána"
 
 
Je dôležité podporovať talentovaných žiakov, ktorí majú záujem pracovať nad rámec svojich povinností. Z prieskumov, ktoré v poslednom období vykonal AMAVET u žiakov základných a stredných škôl vieme, že práve ich úspešní rovesníci predstavujú veľkých motivátorov k štúdiu vedy a techniky. Preto sa osvedčilo vytváranie priestoru pre úspešnú mládež aj v lokálnych médiách.
 
Viac o súťaži na festivalvedy.sk.
 
Študentom, ich učiteľom a takisto aj školám gratulujeme k úspechu a držíme palce v ďalšej práci. 
 
Zdroj: 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.