Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Júnový DEVEX vás naladí

Dátum: 03.06.2021
Autor: Jana Vedejová
Počet videní: 1025
Júnový DEVEX vás naladí
O dianí v mestskej časti Bratislava-Devínska Nová Ves
 
S uvoľňujúcimi opatreniami sa uvoľňujú ľudia a rovnako program, ktorý si môžeme dovoliť s našimi najbližšími. Upršané počasie posledných týždňov postupne striedajú slnečné dni a preto sa zodpovedne pripravte na dočerpanie pozitívnej energie.
 
V novom DEVEXe vám prinášame tipy na nezabudnuteľné zážitky - zapojte sa do našej pripravovanej Rodinnej olympiády tento víkend, zoberte partnerov na nezabudnuteľné výlety a športové aktivity, prípadne ak ste milovníkom štvornohých miláčikov, tak zoberte tých, ktorí našli útočisko v útulku pre zvieratá, na dlhú prechádzku do prírody.
 
Devínsku Novú Ves osobne milujem, lebo ponúka príležitostí na obohacujúce aktivity s rodinou neúrekom. Či je to exkurzia do 30 ročného miestneho Včelárstva, návšteva Šrot Parku s pribúdajúce exponátmi, nákup lokálnych potravín na Farmárskych trhoch (12. júna) alebo sa jednoducho vyberte na Sandberg, kde možno stretnete malých Devínskonovovešťanov na exkurzii s Ekocentrom.
 
Nezabudnite si pri tom všetkom užiť slnečné dni na otvorených terasách lokálnych podnikov. Vynahraďme im a sebe posledný rok. 
 
Šéfredaktorka Jana
 
 
Titulka
 
 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.