Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Dana Hlaváčová Vanková je opäť poslankyňou

Dátum: 23.09.2021
Počet videní: 1959
Dana Hlaváčová Vanková je opäť poslankyňou

Dana Hlaváčová Vanková sa vracia do Miestneho zastupiteľstva Mestskej časti Bratislava-Devínska Nová Ves. Nastupuje ako náhradník. Mandátu poslanca sa 31. augusta 2021 vzdal Zoroslav Smolinský.

Dana Hlaváčová Vanková sa vracia do Miestneho zastupiteľstva Mestskej časti Bratislava-Devínska Nová Ves. Nastupuje ako náhradník, kandidát, ktorý získal najväčší počet platných hlasov vo volebnom obvode, v ktorom zanikol mandát. Mandátu poslanca sa 31. augusta 2021 vzdal Zoroslav Smolinský, a to písomne, do podateľne Miestneho úradu Mestskej časti Bratislava-Devínska Nová Ves.

Poslankyňa Mgr. Dana Hlaváčová Vanková zložila zákonom predpísaný sľub poslanca Miestneho zastupiteľstva Mestskej časti Bratislava-Devínska Nová Ves na  rokovaní miestneho zastupiteľstva 22. septembra 2021. Po troch rokoch mimo komunálnej politiky sa možnosti návratu potešila. „ Keď človek osem rokov rieši všetky aktivity v rámci Devínskej Novej Vsi, nikdy sa od sledovania verejného diania celkom neoslobodí,“ hovorí o svojich pocitoch staronová poslankyňa, ktorá pôsobila v miestnom zastupiteľstve počas dvoch predchádzajúcich volebných období. „Chcela by som sa zamerať na tie veci, ktoré sme rozpracovali ešte pred rokmi a podnes nemajú svoj šťastný koniec, a to si myslím, že by sme za ten rok do volieb ešte vedeli stihnúť. Dúfam, že sa nám podarí dotiahnuť do úspešného  konca projekty, ktoré už dlhé roky stagnujú a ktoré dlhé roky občanom sľubujeme, ako napr. rekonštrukcia terasy na ulici Milana Marečka, lebo to je už hanba, ako sa to dodnes nepodarilo dotiahnuť do konca.“ Dana Vanková Hlaváčová považovala vždy za významnú súčasť svojho programu aj verejný poriadok a bezpečnosť. „ Ja sa veľmi teším dohľadovému centru, aj rozšírenému kamerovému systému.“  Do poslaneckej lavice zasadla s pocitom, že za dobrú vec sa dá vždy dohodnúť a teší sa, že bude môcť priložiť ruku k dielu.  Starosta Devínskej Novej Vsi Dárius Krajčír vnímal prácu poslankyne Dany Vankovej Hlaváčovej už v minulosti. „Pamätám si ju ako človeka, ktorý so záujmom a nasadením rieši problémy občanov, preto sa na spoluprácu s ňou veľmi teším.“

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.