Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Speváčka a módna dizajnérka Kristína Tran

VIDEO
Dátum: 28.09.2021
Autor: Veronika Mrvová
Počet videní: 610
Speváčka a módna dizajnérka Kristína Tran

Má vlastnú značku, rodinu vo Vietname a novú hudobnú dosku

Devínskonovovešťanka Kristína Tran je speváčkou a módnou dizajnérkou. Ako malá tancovala akrobatický rock 'n' roll, kde vyhrala dva svetové poháre. Každému dieťaťu by šport odporúčila, pretože do života prinaša istú disciplínu. Špeciálne rock 'n' roll prináša okrem disciplíny aj náročnosť a dynamiku svalov. 

Katarína Tran sa venuje aj spevu. Začala s ním po roku 2010. Zrazu bola obklopená inerpretmi, ktorými sa inšpirovala. Vďaka Tonymu Moisésovi a spolupráci s nim sa začala jej kariéra spevu. 

Multitalentovaná tanečnica a speváčka, ktorá si píše vlastné piesne sa venuje aj dizajnu. Sestra ju priviedla k záľube háčkovania a momentálne si Kristína vytvára značku Soay (pôvod slova z vietnamčiny = mango). "To je také šťastie, taká radosť z toho, že niečo dokončíš." Umelkyňa plánuje vytvoriť aj svoj web s eshopom. 

Okrem toho speváčka vydala album Transmission o svojich emóciách a myšlienkach v slovenčine. S producentom Lil Max spolu tvoria hudbu. Jedno demo trvá vytvoriť asi jeden deň. 

Vypočujte si rozhovor s Kristínou Tran, ako vníma kultúru Vietnamu, čo jej na Slovensku chýba, ako komunikovala s rodinou a ako vyzerá nová éra "cd-čiek" v podobe platobných kariet s unikátnym jednorázovým kódom na stiahnutie piesní. Speváčka pripravuje už v poradí druhý album a tvrdí, že to bude zaujímavé a môžeme sa na neho tešiť už tento rok. 

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.