Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Kolobežky v Devínskej Novej Vsi

VIDEO
Dátum: 25.11.2021
Autor: Veronika Mrvová
Počet videní: 1304
Kolobežky v Devínskej Novej Vsi

Iba za 0,15,- za minútu

V Devínskej Novej Vsi pribudlo 40 stanovíšť pre mestské elektrické kolobežky. Manažér spoločnosti TIER vysvetľuj, že rozhodnutie zaviesť elektrokolobežky práve v našej mestskej časti je tá, že jejednou z tých najkrajších. Plán bol priviesť elektrické kolobežky do odlahlejších mestských častí Devínskej Novej Vsi a Devína. 

Pre používateľa elektrických kolobežiek platia rovnaké pravidlá ako pre cyklistov. Užívatelia musia nosiť prilbu a používať reflexné prvky. Aktivačný poplatok za požičanie elektrokolobežky je vo výške 1,- eura a sadza 0,15,- eura za minútu. S elektrickou kolobežkou sa viete dostať z Devínskej Novej Vsi až do centra mesta a však toto nie je hlavný zámer spoločnosti. Odhadovaný dojazd kolobežky je 30 km. V Devínskej Novej Vsi je určených niekoľko miest na odstavenie kolobežky. Kolobežka sama identifikuje podľa GPS či sa na tomto mieste nachádza a podľa toho umožní používateľovi kolobežku ukončiť jazdu.  

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.