Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Čakajú vás fašiangové dobroty a masky pre deti

Dátum: 08.02.2020
Autor: Devínska Nová Ves
Počet videní: 1060
Čakajú vás fašiangové dobroty a masky pre deti

Milí Devínskonovovešťania, v Mýtnici na Istrijskej 49 práve vládne skvelá nálada.

Rodičia, starí rodičia a okoloidúci si pochutnávajú na vynikajúcich šiškách v Penny Coffea, ktoré dopoludnia pripravili seniorky z Klubu dôchodcov DNV. Robili ich na trojaký spôsob – s kváskom, podľa „babičkinho“ a podľa „deduškovho“ receptu. Výťažok z ich predaja poteší školáčku z našej mestskej časti, ktorá prišla o oboch rodičov.

Ako sa šišky vyprážajú môžete vidieť aj  vonku na terase Penny Coffea, kde zároveň vyhráva kapela ĽUDOVKA SK ľudové piesne pre okoloidúcich návštevníkov.

Deti sa zabávajú v Ekocentre – Turistickej informačnej kancelárii-DNV (TIK) zhotovovaním karnevalových masiek. Užívajú si, že si môžu vybrať z množstva vzorov masiek, farebných pierok, flitrov, pozlátok i farieb. Tešia sa, že môžu súťažiť o najkrajšiu masku, ktorú vyberú návštevníci facebookovej stránky TIK. Masky si môžu prísť deti urobiť dnes do 18.00 h. Neváhajte a príďte aj so svojimi ratolesťami.

Najkrajšia maska s najvyšším počtom lajkov získa 2 miesta na jednodňový autobusový výlet do lyžiarskeho strediska v Stuhleck – Semmeringu v Rakúsku aj so skipasom. Výlet sa koná 24. 2. 2020. Súťažné fotografie nájdete na fcb stránke TIKu na: https://www.facebook.com/TuristickainformacnakancelariaDNV/

Ostatní záujemcovia o lyžovačku sa môžu prihlásiť v Ekocentre – Turistickej informačnej kancelárii-DNV v pracovné dni počas úradných hodín TIku.

Kontakty nájdete na www.tikdnv.sk.