Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Svadobné fotenie na Vyhliadkovej veži Devínska Kobyla

GALÉRIA
Autor: Devínska Nová Ves
Počet videní: 2289
Svadobné fotenie na Vyhliadkovej veži Devínska Kobyla

Rozhovor s autorom fotografií, svadobným fotografom Marekom Zelinom

Sima_&_Ondrej_703Svadobné fotografie z Vyhliadkovej veže Devínska Kobyla ma príjemne prekvapili a veľmi upútali svojou jedinečnosťou. Originálne sú najmä tým, že fotenie prebehlo len mesiac po  oficiálnom otvorení veže pre verejnosť.

Sima_&_Ondrej_723Svadobného fotografa poznám osobne, slovo dalo slovo a Marek mi so súhlasom manželov Simonky a Ondreja poskytol zopár fotografií a zodpovedal pár zvedavých otázok.

Sima_&_Ondrej_727

Koho nápad bol fotiť portrétne  fotografie na Vyhliadkovej veži Devínska Kobyla?

Nápad bol môj. Nevesta je architektka, tak som zvažoval niečo, čo by sa k nej hodilo. O vyhliadke som sa dozvedel hneď po jej otvorení, čiže mesiac pred svadbou. Mladomanželia žijú v Bratislave, boli za, zladili sme termín a klaplo to.

Ktorou cestou ste sa na vyhliadku dostali?

Nie som Bratislavčan. Dokážem povedať len toľko, že sme parkovali pri rampe. Čakala nás asi 25 minútová chôdza po ceste smerom hore k vyhliadke.

Išli mladomanželia vo svadobnom oblečení?

Nie, svadobné oblečenie si niesli prehodené cez plecia a obliekli sa až hore. Pred cestou dolu sme si povedali, že zostanú v svadobnom oblečení pre prípad, že by sme ešte niečo nafotili. Veľké množstvo komárov a blížiaca sa búrka nám ale cestou dolu veľmi nepomohli. Spravili sme len pár záberov a schovali sa pred búrkou v opustenej, schátranej budove.

Sima_&_Ondrej_682

Vezmeš na vyhliadku aj ďalšie svadobné páry, je to podľa teba vhodné miesto na rodinné fotenie alebo rande fotenie?

Rád by som zobral ďalšie páry, o tom niet pochýb. Vyhliadka sa mi veľmi páči hlavne tým, že je iná, ostrá, hranatá, biela a minimalistická. Také miesta ja môžem. Na rodinné fotenie asi nie, keďže treba dávať pozor na deti no a na rande - s radosťou. Cesta k vyhliadke ako aj samotná vyhliadka sa dajú krásne kompozične využiť.  

Čo by si na vyhliadke ako fotograf do budúcna uvítal? 

Hlavne čo najmenej rušivých elementov. Možno by sa mohla pod vyhliadkou upraviť plocha, buď len čisto trávou alebo akoukoľvek inou formou dlažby, kameňov a pod. Možno nejaké bio WC, ktoré by zapadlo do okolia (nič krikľavé) by nebolo na škodu.

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.