Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Tip na výlet: Oslávte zimný slnovrat na Bielych skalách

Dátum: 16.12.2021
Autor: Veronika Mrvová
Počet videní: 1320
Tip na výlet: Oslávte zimný slnovrat na Bielych skalách

K programu sa pokojne môžete pridať už 18. decembra

Oslávte zimný slnovrat na Bielych skalách

V sobotu 18. decembra sa na Bielych skalách v mestskej časti Dúbravka uskutočnia oslavy zimného slnovratu. Zimný slnovrat bude presne v utorok 21.12. 2021. Kto má chuť prejsť na iné myšlienky a odreagovať sa v prírode môže zavítať na toto podujatie.

Kedy sa na zimný slnovrat vybrať?

Dňa 18. decembra sa organizuje stretnutie na zastávke Technické sklo o 11:00 hod. Odtiaľ sa všetci presunú na Biele skaly. Na mieste sa deti budú môcť zahrať rôzne indiánske či archeologické hry a rodiny si môžu prísť aj niečo opiecť. Na mieste sa nachádza niekoľko ohnísk. Všetci sa môžu tešiť na komornú atmosféru, hudbu či občerstvenie.

180609-17-15-P2440114-kam-do-prirody-bratislava-biele-skaly-devinska-kobyla

Zdroj: Planet Slovakia

Čo všetko si pre vás organizátori prichystali?

Ak máte hudobný nástroj do programu sa môžete pridať aj vy. Akcia je veľmi prirodzená a každý môže prispieť prípravou dreva na vatru, domácimi pochutinami, programom či obživou. Samozrejme sa ale môžete tešiť na Olejkára Lacka, ktorý uvarí hrejivý elixír z byliniek, Sima Prekopa, ktorý vás prevedie očistným rituálom, Ivienine koláčiky a fotografa Števa Čeklovského.

 

Zdroj: Facebook

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.