Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Koncert BRT pri cyklomoste

Dátum: 07.08.2020
Autor: Devínska Nová Ves
Počet videní: 1839
Koncert BRT pri cyklomoste

V sobotu 08.08.2020 o 18:00 nám pri cyklomoste zahraje sláčikové kvarteto The Ladies Ensemble.

V sobotu 08.08.2020 o 18:00 nám pri cyklomoste zahraje sláčikové kvarteto The Ladies Ensemble.

Nový slovenský dámsky komorný orchester mladých krásnych profesionálnych hudobníčok - The Ladies ensemble, v ktorých podaní zistíte , že klasická hudba nieje ani zďaleka nudná, ale plná života, radosti a emócií a že populárna moderná hudba v orchestrálnych úpravách získa nový originálny rozmer a príťažlivosť! Hudba všetkých období pre Vaše potešenie na rôzne príležitosti –koncerty, vernisáže, recepcie, slávnostné rauty,kultúrne podujatia, svadby, módne prehliadky...
Repertoár súboru The Ladies Ensemble , ktorý vznikol v r. 2015, je široký a pestrý , zahŕňa hudbu baroka ( A. Vivaldi, J. S. Bach ), klasicizmu ( W.A. Mozart, L.van Beethoven, J. Haydn ), romantizmu ( A. Dvořák, F. Schubert, J. Brahms,P. I. Čajkovskij ), valčíkov a operiet ( J. Strauss, F. Lehár ) ,filmovej hudby ( Titanic, Piráti z Caribicu, James Bond... ),muzikálov ( My fair lady, Hello Dolly, West side story ..) ale i úprav jazzových štandardov a popových piesní ( The Beatles, Michael Jackson, Adele, Metallica, ABBA a iné ).
Spomedzi zaujímavých podujatí, kde The Ladies Ensemble účinkovali, bol slávnostný večer Národnej diaľničnej spoločnosti, celoslovenské stretnutie primátorov a starostov na Štrbskom plese, Noc múzeí v Bratislave,slávnostný otvárací ceremoniál medzinárodného lekárskeho sympózia v historickej budove NR SR a iné. Členky orchestra The Ladies ensemble sú hráčky bratislavských symfonických a komorných orchestrov ako sú Slovenská filharmónia, orchester Slovenského rozhlasu, orchester opery SND a iné.
Umeleckou vedúcou a managerom zoskupenia TLE je Anežka Kara - Drmolová.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.