Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Deň učiteľov

Dátum: 29.03.2021
Autor: Devínska Nová Ves
Počet videní: 1340
Deň učiteľov

Deň učiteľov sa oslavuje v deň narodenia pedagóga Jána Ámosa Komenského, učiteľa národov.

Dátum 28. 3. nám rodičom detí pripomína, že Učitelia majú svoje nezastupiteľné miesto v našej spoločnosti. Som presvedčený, že nielen v tento deň, ale každý deň si Vy, Učitelia zaslúžite úctu vzdať, za Vašu obetavosť, lásku a drahocenný čas, ktorý žiakom počas vyučovania venujete a na ďalšiu cestu životom ich obetavo pripravujete.

Tento deň je pre nás, rodičov, veľkou príležitosťou vysloviť Vám srdečné poďakovanie za Vaše nasadenie a každodenné úsilie, ktoré vynakladáte pri výchove a vzdelávaní našich detí. Ďakujeme Vám aj za to, že vediete naše deti k poznaniu krásy a pravdy, pomáhate im pri získavaní vzdelania, ktoré je investíciou a hodnotou, ktorá sa nestráca vekom, ani infláciou.


Ďakujeme aj za vašu každodennú prácu, za hodiny strávené pri online hodinách za počítačom ale aj za katedrou i za čas strávený pri opravovaní úloh a písomiek.

Pri príležitosti Dňa Učiteľov, t.j. dňa oslavujúceho Vaše krásne a zároveň náročné povolanie, Vám prajem hlavne pevné zdravie, veľa energie, trpezlivosti, optimizmu a veľa úspechov vo Vašej práci, ale aj pochopenie a oporu zo strany rodičov detí. 

za nás všetkých to veľmi pekne napísal Miroslav Antal
 
a nám zostáva už len dodať jedno veľké Ď A K U J E M E

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.