Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Dotáciu z BRDS získalo 5 projektov z DNV

VIDEO
Dátum: 08.04.2021
Autor: Devínska Nová Ves
Počet videní: 954
Dotáciu z BRDS získalo 5 projektov z DNV

BSK otvorilo výzvu pre Individuálne dotácie!!! 

Bratislavská regionálna dotačná schéma je ukončená. Môžete si pozrieť schválené projekty. Z deviatich projektov Devínskej Novej Vsi bolo schválených päť. Štyri projekty zamerané na oblasť "šport", medzi nimi projekt Futbalového zväzu mládeže a Lokomotívy Devínskej Novej Vsi. V oblasti "mládež" získalo dotáciu Občianske združenie ICHTYS, ktoré pomáha vykrývať čas detí a mladých ľudí, ktorí buď to na záujmové krúžky nemajú prostriedky alebo o ne nemajú záujem alebo svoj voľný čas trávia rizikovým spôsobom.

Žiadosti o poskytnutie dotácií v rámci schémy Individuálne dotácie na rok 2021 sa podávajú len elektronicky do 30. 9. 2021 !!!

Každý žiadateľ musí byť registrovaný na portáli slovensko.sk – Prihlásenie, Svoje prihlasovacie údaje použije aj pri prihlasovaní do dotačného systému BSK Žiadosť o poskytnutie dotácie – BSK (region-bsk.sk). Po prihlásení žiadateľa do systému, si vyberie v časti „Elektronické služby BSK“ možnosť „Dotácie“ a po rozkliknutí sa žiadateľovi otvorí formulár Žiadosť o poskytnutie dotácie.

Podrobné informácie: Individuálne dotácie pre rok 2021

 

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.