Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Bratislavské centrum opätovného použitia po májovom požiari opäť otvára

Dátum: 19.10.2023
Autor: Veronika Mrvová
Počet videní: 413
3 min. čítania
Bratislavské centrum opätovného použitia po májovom požiari opäť otvára

Najväčšie slovenské re-use centrum sa znovu otvára 11.11. o 10:00

OLO otvára KOLO – Bratislavské centrum opätovného použitia už 11.11. Obnovený priestor ponúka aj novinky ako oddychovú zónu, dielňu či stály SWAP rastlín.

Návštevníčky a návštevníkov čaká obnovený priestor plný nevyužívaných, no stále pekných a funkčných vecí, komunitná osvetová miestnosť či obľúbená okrúhla knižnica. Kolo plní aj funkciu zberného miesta a bude otvorené šesť dní v týždni. 

Čo v novom KOLO pribudne? 

V znovuotvorenom KOLO pribudne oddychová zóna so sedacími vakmi od WAKIVAKY z recyklovaných bannerov OLO, stabilný SWAP rastlín a  dielňa na opravu poškodených vecí. Návštevníčky a návštevníci sa od začiatku budúceho roku môžu tešiť na dlho očakávané oddelenie vybraných elektrospotrebičov. Druhé KOLO bude po novom evidovať predmety elektronicky – pri vstupe a výstupe predajne, čo môže urýchliť obsluhu pri pokladni. Zmena nastala aj v systéme príspevkov za jednotlivé predmety. Zatiaľ, čo pôvodne fungovalo KOLO na rozpätí odporúčaných príspevkov, po novom bude každý predmet označený QR kódom s pevnou výškou príspevku.

KOLO bude otvorené 6 dní v týždni

V utorok až piatok sú návštevníci vítaní od 10:00 do 18:00 a počas víkendov od 10:00 do 17:00. V pondelky bude KOLO zatvorené.  

Návštevníci si môžu z KOLO nielen odniesť rôzne druhy predmetov, ale aj priniesť tie, ktoré už v domácnosti nepotrebujú. Funkciu zberného miesta plní KOLO počas riadnych otváracích hodín. Zoznam predmetov, ktoré KOLO prijíma/neprijíma je na stránke www.olo.sk/kolo.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.