Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Nesvieti verejné osvetlenie? Nahláste to cez nový formulár

Dátum: 02.01.2024
Autor: Veronika Mrvová
Počet videní: 899
2 min. čítania
Nesvieti verejné osvetlenie? Nahláste to cez nový formulár

od 1.1.2024 funguje nový systém

Technické siete Bratislava spustili od Nového roka nový systém nahlasovania podnetov o nefunkčnosti verejného osvetlenia, ktorý má efektívne a bezpečne zaznamenávať nedostatky vo verejnom osvetlení. Zároveň bolo zriadene nové telefónne číslo na nahlasovanie porúch dostupné 24/7.

Nový systém nahlasovania podnetov o nefunkčnosti verejného osvetlenia

Nový formulár na nahlasovanie podnetov bude k dispozícii na našej webovej stránke Podnety (tsb.sk) ako aj na bratislavskej stránke https://www.bratislava.sk/zivotne-prostredie-a-vystavba/verejne-osvetlenie.

 

Tento jednoduchý a prehľadný formulár, ktorý kliknutím na Nahlásenie podnetu na verejné osvetlenie (bratislava.sk), kde sa otvorí mapa, vám umožní pohodlne nám poslať vaše podnety a otázky. Priblížením sa zobrazia svetelné body a ďalším priblížením sa zobrazia aj čísla svetelných bodov. V prípade presnej identifikácie svetelného miesta (bodu), sa po kliknutí naň otvorí nahlasovací  formulár. Stačí vyplniť potrebné informácie a my sa postaráme o rýchlu odozvu.

Nové telefónne číslo na nahlasovanie podnetov o nefunkčnosti verejného osvetlenia

Nové telefóne číslo 02/323 323 320800 555 575 - je odteraz k dispozícii pre všetky Vaše otázky, podnety a informácie. Operátori sú pripravení vám poskytnúť pomoc a odpovedať na vaše otázky