Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

OLO umožňuje vyzdvihnúť si nové kompostovateľné vrecká

Dátum: 19.07.2023
Autor: Veronika Mrvová
Počet videní: 1021
3 min. čítania
OLO umožňuje vyzdvihnúť si nové kompostovateľné vrecká

na kuchynský biologicky rozložiteľný odpad

Dovoľujeme si informovať správcov nehnuteľností o možnosti získania nástrojov zberu na triedenie kuchynského bioodpadu.

 

PRE ZAPOJENÉ DOMÁCNOSTI:

 

Doposiaľ zapojené domácnosti, ktoré už vyčerpali kompostovateľné vrecká zo štartovacieho balíčka, si môžu ďalšie bezplatne vyzdvihnúť v centrále OLO na Ivanskej ceste 22 alebo na miestnom úrade konkrétnej mestskej časti a každú sobotu v júli na trhovisku Miletičová a každú sobotu v auguste na trhovisku Žilinská .

 

Snahou OLO je zvýšiť komfort obyvateľov a priblížiť distribúciu kompostovateľných vreciek bližšie k nim. Táto dodatočná distribúcia je jednorazová, pričom každá zapojená domácnosť má nárok na 2 rolky, teda 50 certifikovaných kompostovateľných vreciek.

Ďalšie certifikované kompostovateľné vrecká s logom “OK compost” si môžu obyvatelia zakúpiť v obchodoch.

 

KDE?

 

- Zákazka OLO, na adrese Ivanská cesta 22, 821 04 Bratislava, a to každý pondelok až piatok v čase od 7:00 do 16:00. (prípadne hromadné prevzatie správcom, správca predloží zoznam domácností)

 

- 15 mestských častí, viac informácií o dňoch a časoch distribúcie nájdete na jednotlivých weboch mestských častí https://www.olo.sk/kbro/harmonogram-distribucie-kompostovatelnych-vreciek/

[1]

 

- V priebehu júla nájdu Bratislavčania, vždy v sobotu od 8.00 do

14.00 h, kompostovateľné vrecká aj v našom stánku na trhovisku Miletičova a v priebehu augusta, rovnako v sobotu od 8.00 do 14.00 h, na trhovisku Žilinská.

 

PRE NEZAPOJENÉ DOMÁCNOSTI:

 

Ak si obyvatelia bytových domov v Bratislave nestihli prevziať nádoby a kompostovateľné vrecká na zber kuchynského bioodpadu, môžu tak urobiť aj v roku 2023. Všetky zapojené domácnosti dostanú bezplatne jeden 10 l odvetrávací kuchynský košík , certifikované kompostovateľné vrecká na 12 mesiacov v počte 150 ks.

 

AKO SA MÔŽEM ZAPOJIŤ DO ZBERU KUCHYNSKÉHO BIOODPADU V ROKU 2023?

 

OBYVATELIA BYTOVÝCH DOMOV si môžu prísť prevziať balíček na Zákaznícke centrum OLO na adrese Ivanská cesta 22, 821 04 Bratislava, a to každý pondelok až piatok v čase od 7:00 do 16:00.

 

Viac informácií nájdete tu: https://www.olo.sk/kbro/ [2]

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.